Karacan İlkokulu
Karacan Köyü TUTAK/AĞRI
0472 427 10 92/ 0546 820 74 66

VİZYON

Okul paydaşlarının güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen, liselere giriş sınavında ortaöğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, sosyal etkinliklerle adından söz ettiren, avrupa birliği normlarına eş değer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Karacan İlkokulu olarak,Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Normal Öğretim

İlkokul 08:30-14:00 Ortaokul 08:30- 14.50

Ulaşım ilçe merkezinden köye öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.

İl merkezine 60 km, ilçe merkezine 22 km uzaklıkta.

SON GÜNCELLEME TARİHİ 25.10.2022